Tatoeage verwijderen
Injectables
Tanden bleken in Eindhoven
Tanden bleken in Eindhoven
Tanden b;eken
Wimper extensions in Eindhoven
Wimper extensions in Eindhoven
Wimper Extensions
Tatoeage Verwijderen
Hifu Facelift behandelingen. Facelift zonder snijden.
Hifu Facelift behandelingen. Facelift zonder snijden.
HiFu Facelift
Vetcel Bevriezing
Permanent mak-up pmu eindhoven
Permanent mak-up pmu eindhoven
Permanent make-up
IPL ontharen in Eindhoven
IPL ontharen in Eindhoven
IPL Ontharen

Tatoeage VerwijderenHeeft u het gevoel dat uw tatoeage niet meer bij u past? In dat geval kan een tatoeage u echt in de weg zitten. Gelukkig is het goed mogelijk om tatoeages op een veilige manier te verwijderen. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen wij een tatoeage verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. De behandeling wordt uitgevoerd door gecertificeerd personeel.

Tatoeage verwijderen met de Picolaser.


Een tatoeage verwijderen kan het snelst met een Pico laser. De Picolasers produceren namelijk een lichtpuls in een picoseconde, wat vele malen korter is dan een nanoseconde laser zoals bij een Q-switch laser. De korte puls van de picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor veel makkelijker en sneller door jouw lichaam afgevoerd. Sinds 2018 is nu ook de PICOSURE, deze Pico laser is nog krachtiger dan de bestaande pico lasers en heeft de mogelijkheid om niet op 1 of 2 golflengten te werken, maar op zelfs 4 golflengten! Hierdoor kunnen we nog gerichter en sneller je tattoo verwijderen. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig om een tatoeage  geheel te verwijderen, met een interval van 6 tot 8 weken.

De behandeling

Het verwijderen van een tatoeage is niet pijnloos. Toch is een verdoving niet nodig; de pijnprikkels zijn meestal goed te verdragen. Veel mensen vergelijken te pijn met die van het laten zetten van de tatoeage. Anderen omschrijven het als het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. Tijdens de behandeling kleurt de huid eerst wit. Na een half uur ziet u de tatoeage weer gewoon zitten. Later wordt de huid rood en warm en kunnen er wat korstjes en blaasjes ontstaan. Pas na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar. Daarom plannen we altijd voldoende tijd tussen twee laserbehandelingen. Dit is ongeveer 6 tot 8 weken.

Hoeveel behandelingen u nodig heeft is helaas nooit van te voren in te schatten.
Dit om de volgende redenen:

De soort inkt
De hoeveelheid inkt
De diepte van de tattoo
In hoeverre de tattoo vervaagd is
De leeftijd van de tattoo
Andere tattoos in de buurt
Gevoeligheid van uw huid
Uw afweersysteem


De plek van de tattoo: als deze zich op een gevoelige plek bevindt, zouden we eventueel minder energie kunnen gebruiken waardoor je meer behandelingen nodig hebt.
Gemiddeld zijn er tussen de 3 en 6 behandelingen nodig om de tatoeage volledig te verwijderen, met een tussenpose van 6 tot 8 weken tussen elke behandeling.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw tatoeage?
Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn neem dan contact op met ons.

06-14476411 of mail naar info@bodyrestyle.nl

BodyRestyle Clinics Eindhoven

Strijpsestraat 94

5616 GS Eindhoven

0614476411

Algemene Voorwaarden


Copyright @  Body Restyle Eindhoven - KVK 66865786