IPL Ontharen
Injectables
Tanden bleken in Eindhoven
Tanden bleken in Eindhoven
Tanden b;eken
Wimper extensions in Eindhoven
Wimper extensions in Eindhoven
Wimper Extensions
Tatoeage Verwijderen
Hifu Facelift behandelingen. Facelift zonder snijden.
Hifu Facelift behandelingen. Facelift zonder snijden.
HiFu Facelift
Vetcel Bevriezing
Permanent mak-up pmu eindhoven
Permanent mak-up pmu eindhoven
Permanent make-up
IPL ontharen in Eindhoven
IPL ontharen in Eindhoven
IPL Ontharen


IPL OntharingE-light, wat houdt het in?


Wij gebruiken de modernste E-light (IPL+RF) technologie voor het definitief ontharen. E-light is de tweede generatie IPL (Intense Pulsed Light) techniek. De behandelingen doen geen pijn en dankzij de RF (Radio Frequency) toevoeging komt de pulse dieper waardoor ook dieper gelegen haarwortels worden vernietigd. Wij gebruiken dus GEEN laser techniek. De verschillen leggen wij uit op deze pagina.


 

Hoe worden de haren met IPL verwijderd?

Het IPL-apparaat is geen laser, maar een flitslamp. Deze lamp zet lichtflitsen om in warmte, die via het pigment van het haar bij de haarwortels komt. Omdat de haarwortels door de warmte worden vernietigd, is het haar niet meer in staat terug te groeien.

Dit duurt minder dan een seconde, lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om huidveiligheid te garanderen.

Haartjes zijn het best te behandelen als er net een stoppeltje op de huid zichtbaar is.

 

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Reken op 8 tot 12 behandelingen om de ongewenste haargroei te verwijderen. Tijdens een behandeling worden alleen de haarzakjes van de haren in de groeifase vernietigd. Deze kunnen daarna geen haren meer produceren. De haarzakjes van haren die tijdens een behandeling in de overgangs- of rustfase zitten, kunnen niet worden vernietigd. Deze worden vernietigd tijdens de volgende behandeling, wanneer ze in de groeifase zitten.

Na elke behandeling ziet u na ongeveer 2 weken al resultaat; de haren die in de groeifase zaten zijn vernietigd en vallen uit. De vernietigde haren groeien niet meer terug. Afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel, wordt een behandeling om de vier tot zes weken herhaald.

Het systeem werkt het beste op een lichte huid met donkere haren.

 

Zijn er haren die niet behandeld kunnen worden met IPL?

Haren zonder pigment (blonde, rode en grijze haren) kunnen helaas niet worden verwijderd.

Wel is IPL geschikt voor de behandeling van álle lichaamsdelen.

 

Wat te doen voor en na een behandeling?

Gedurende de behandelingen kunt u beter niet zonnen of onder de zonnebank gaan. Daarnaast wordt u verzocht om vanaf 6 weken voor de eerste behandeling en tussen de behandelingen de haren alleen nog maar te scheren en niet te bleken, harsen of epileren.

De behandeling zelf is vrijwel pijnloos.

Door de absolute huidvriendelijkheid van IPL-onthaarmethode kunt u na de behandeling gewoon alle dagelijkse bezigheden weer oppakken. Het is belangrijk om gedurende de behandeling een goede zonbescherming te gebruiken.

 

Waarin verschilt IPL Ontharing bij Bodyrestyle vooral met anderen?

De persoonlijke benadering en uiteraard ook onze prijzen!Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn neem dan contact op met ons.

06-14476411 of mail naar info@bodyrestyle.nl

BodyRestyle Clinics Eindhoven

Strijpsestraat 94

5616 GS Eindhoven

0614476411

Algemene Voorwaarden


Copyright @  Body Restyle Eindhoven - KVK 66865786